Takaisin

Ovikello 868 MHz - Langaton ovikellosetti DC917NG - Honeywell Home

7004521
Tarkistetaan saatavuutta
Toimitus
tarkistetaan...
Toimitusaika
tarkistetaan...
Langaton siirrettävä ovikello (hopeanharmaa), jossa on kantoalueen laajennin, lepotila ja painike – Valkoinen. Tuote on paristokäyttöinen mutta ovikellossa on valinnainen MicroUSB liitin ulkoiselle syötölle joka eliminoi paristojen tarpeen.

Siinä on lepotila ajastimella (3-6-9-12 tuntia) jotta voit rentoutua häiriöittä. Tuottessa on myös innovatiivinen kehävalo ja 8 värivaihtoehtoa valittavissa ohjelmallisesti. Se varoittaa sinua vieraan läsnäolosta äänettömästi kun ovikelloa ei ole asetettu äänen kuulemiselle.

Myös LED-vilkku antaa tahdikkaan mutta tehokkaan näkyvän varoituksen, joka täydentää valitsemaasi sävelmää äänekkäissä ympäristöissä tai varoittaa sinua, kun ovikelloa ei kuule.

Yhdistettävissä (lisävarusteet) 6 kpl Langaton painonappi/Langaton liiketunnistin /Langaton ovi- ja ikkunasensori. Näille valittavissa max. 8 kpl eri sävelmät.

Jos yhdistät kaksi ovikelloa toisiinsa niin automaattinen (vain painikkeet pitää linkittää molempiin) ja sisäänrakennettu langaton kantoalueen laajennin mahdollistavat pitkät etäisyydet (200m+200m esteetön) ja äänen kuuluvuus paranevat entisestään.

Voit jopa ladata omia sävelmiä ja tehdä ovikellosta siten täysin omanlaisesi. ( https://livewell.honeywell.com/fi/ovikellon-tuki/#support_downloads )
122,31 €
Tuotteen "7004521 - Ovikello 868 MHz - Langaton ovikellosetti DC917NG - Honeywell Home" myyntierä on 1 kappale
Langaton Ovikellosetti: Esteetön kantama 200 metriä; ladattavat melodiat; 90db(A) äänitaso; LED huomiovalo; hopeanharmaa väri

Tekniset tiedot ja liitteet

Lisätietoja
Pituus126mm
Leveys41.8mm
Korkeus126mm
ValmistajaPittway Sàrl
Asennustapapinta-asennus
Tuotepaino0.553kg
Tuotesarja868 MHz
Takuu kk24
Linkki tuotesivullehttp://livewell.honeywell.com
Linkki käyttöohjeisiinhttps://livewell.honeywell.com/fi/ovikellon-tuki/#support_video
YleisnimiOvikello
TuotemerkkiHoneywell Home